À la table des Chefs
L’art de vivre selon Joe Beef - Collectif
L’art de vivre selon Joe Beef - Collectif
Situé dans un quartier ouvrier, Joe Beef est au centre de la scène culinaire montréalaise. Paris de l'Amérique du Nord et deuxième plus importante ville francophone au monde, Montréal cultive, tout comme la France, l'art de bien manger.
C$34.95
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Post-Cuisine - Guillaume Sanchez
Post-Cuisine - Guillaume Sanchez
Une présentation de la cuisine innovante du chef Guillaume Sanchez, qui intègre à son approche de la gastronomie la réinvention de techniques anciennes, des influences variées.
C$69.95
Racines - Fisun Ercan
Racines - Fisun Ercan
Cheffe d'origine turque établie au Québec depuis plus de vingt ans, Fisun Ercan est aujourd'hui aux commandes de la table champêtre Bika, à Saint-Blaise-sur-Richelieu en Montérégie.
C$39.95
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Mister Jiu's in Chinatown - Brandon Jew, Tienlon Ho
Mister Jiu's in Chinatown - Brandon Jew, Tienlon Ho
The acclaimed chef behind the Michelin-starred Mister Jiu’s in San Francisco’s Chinatown shares stories of the past, present, and future of Chinese cooking in America through 90 mouthwatering recipes.
C$54.00
Relae - Christian F. Puglisi
Relae - Christian F. Puglisi
A gorgeous, impeccably designed cookbook from one of Denmark’s star chefs, in which he reveals the theory and philosophy behind the food of his award-winning restaurant Relæ.
C$58.00
5 saisons chez vous: Féérie gastronomique - Franck Giovannini
5 saisons chez vous: Féérie gastronomique - Franck Giovannini
Chef de l'Hôtel de ville, F. Giovannini présente ses plats de deux façons : les photographies les montrent tels qu'ils ont été servis dans son établissement tandis que les recettes sont une déclinaison adaptée pour pouvoir les réaliser chez soi.
C$145.95
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A Work in Progress - René Redzepi
A Work in Progress - René Redzepi
A companion piece to Noma, A Work in Progress is a personal account of life at the now famous restaurant.
C$84.95
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Toute la cuisine de Paul Bocuse - Paul Bocuse
Toute la cuisine de Paul Bocuse - Paul Bocuse
De l'entrée au dessert, toutes les recettes de Paul Bocuse pour réaliser une cuisine authentique et conviviale. Avec des indications sur la préparation des sirops et la cuisson des viandes. Grand prix des Gourmand Awards 2012.
C$68.95
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Via Carota -Jody Williams, Rita Sodi, Anna Kovel
Via Carota -Jody Williams, Rita Sodi, Anna Kovel
The much-anticipated cookbook from “New York’s Most Perfect Restaurant” (The New Yorker), featuring impossibly flavorful, vegetable-centric Italian dishes, from Fresh Pasta Squares with Fava Pesto to Meyer Lemon Risotto.
C$54.00
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Bras: The tastes of Aubrac - Sébastien Bras
Bras: The tastes of Aubrac - Sébastien Bras
Sébastien Bras was born into a family of chefs who have made, and continue to make, their mark on French gastronomy. The story behind one of the most influential restaurants in the world, situated in the picturesque Aubrac region of France
C$74.95
Brae : Recipes and Stories from the Restaurant - Dan Hunter
Brae : Recipes and Stories from the Restaurant - Dan Hunter
The debut book from Dan Hunter, the celebrated award-winning pioneer of modern Australian food.
C$75.00
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Jacques Pepin Art of the Chicken - Jacques Pepin
Jacques Pepin Art of the Chicken - Jacques Pepin
From legendary chef Jacques Pepin, a book celebrating his lifelong love of chickens, featuring dozens of his celebrated paintings and more than 50 recipes, along with a treasure trove of poignant and often humorous stories.
C$37.00
Terrines, pâtés en croûte, rillettes, charcuteries - Ferrandi
Terrines, pâtés en croûte, rillettes, charcuteries - Ferrandi
35 techniques et plus de 70 recettes autour des terrines et des tartes classées par ordre de difficulté pour progresser peu à peu : terrine de lapin aux fruits secs, saumon à la parisienne, rillettes de thon au poivre vert, jambon braisé, entre autres.
C$68.95
Vegetable Revelations - Steven Satterfield
Vegetable Revelations - Steven Satterfield
Steven Satterfield is the executive chef and co-owner of Miller Union in Atlanta. He serves on the board of Slow Food Atlanta, started the Atlanta network of Chefs Collaborative, and is a member of Georgia Organics and the Southern Foodways Alliance.
C$62.00
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Magnolia Table, Volume 3 - Joanna Gaines
Magnolia Table, Volume 3 - Joanna Gaines
Joanna Gaines—cofounder of Magnolia, cook and host of Magnolia Table with Joanna Gaines, and New York Times bestselling author—brings us her third cookbook filled with timeless and nostalgic recipes—now reimagined—for today’s home cook.
C$50.00
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Central - Virgilio Martinez
Central - Virgilio Martinez
The extraordinary cuisine of Peruvian chef Virgilio Martínez of Central, one of the most admired emerging talents in the culinary world.
C$79.95
Noma 2.0 : Légumes, forêt, océan - René Redzepi , Mette Soberg , Junichi Takahashi
Noma 2.0 : Légumes, forêt, océan - René Redzepi , Mette Soberg , Junichi Takahashi
En 2018, René Redzepi a déplacé son restaurant le Noma à Copenhague. Les auteurs relatent l'histoire de ce nouvel établissement et le renouvellement de la carte avec 200 plats originaux.
C$145.00
50 plats de grands chefs qu'il faut avoir goûtés une fois dans sa vie - Hélène Luzin Bouthillier
50 plats de grands chefs qu'il faut avoir goûtés une fois dans sa vie - Hélène Luzin Bouthillier
Entretiens avec cinquante chefs français, de Joël Rebuchon à Alain Passard en passant par Jean-François Piège ou Anne-Sophie Pic, qui dévoilent chacun un de leurs plats emblématiques, liant le processus de création aux émotions ressenties.
C$69.95
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