Bienvenue à la Librairie Gourmande ! La planète des livres de cuisine.
Épuisé
Le Larousse des poissons, coquillages & crustacés - Jacques Le Divellec
Le Larousse des poissons, coquillages & crustacés - Jacques Le Divellec
Le Larousse des poissons, coquillages & crustacés - Jacques Le Divellec
Plus de 400 recettes pour cuisiner tous les poissons (de mer ou d'eau douce), les coquillages, les crustacés, les mollusques, et même les algues et les plantes marines.
C$57.95
Mes recettes iodées au fil des saisons - la perle des dieux 1887
Mes recettes iodées au fil des saisons - la perle des dieux 1887
Mes recettes iodées au fil des saisons - la perle des dieux 1887
Mes recettes iodées au fil des saisons. Les sardines, le maquereau, le thon et le saumon possèdent de nombreuses vertus. Délicieux simplement déposés sur des toasts, nos poissons sont aussi de très bons atouts en cuisine pour épater vos convives!
C$29.95
Passion saumon - Geneviève Everell
Passion saumon - Geneviève Everell
Passion saumon - Geneviève Everell
Avec audace et créativité, la célèbre cheffe propose près d’une centaine de recettes savoureuses et originales, rassemblant des tartares, des soupes, des rouleaux, des dumplings, des salades, et bien plus encore !
C$29.95
Fish Butchery - Josh Niland
Fish Butchery - Josh Niland
Fish Butchery - Josh Niland
James Beard award-winning author and culinary game-changer Josh Niland returns with the ultimate guide to the art of Fish Butchery, with expert techniques and ground-breaking recipes that are an urgent call for action on culinary sustainability.
C$63.50
Épuisé
Seafood - The Coastal Kitchen
Seafood - The Coastal Kitchen
Seafood - The Coastal Kitchen
These vibrant and refreshing flavors come from a variety of cuisines, so you can experience a world of seafood in one cookbook.
C$49.99
Épuisé
Good Catch - Valentine Thomas
Good Catch - Valentine Thomas
Good Catch - Valentine Thomas
A Guide to Sustainable Fish and Seafood with Recipes from the World's Oceans
C$46.00
Seafood Simple: A Cookbook - Eric Ripert
Seafood Simple: A Cookbook - Eric Ripert
Seafood Simple: A Cookbook - Eric Ripert
The definitive seafood guide from the three-Michelin-starred chef of Le Bernardin, featuring gorgeous photography and step-by-step techniques alongside 85 accessible recipes for preparing incredible fish at home.
C$45.00
Épuisé
Mussels: An Homage in 50 Recipes Sergio Herman
Mussels: An Homage in 50 Recipes Sergio Herman
Mussels: An Homage in 50 Recipes Sergio Herman
A personal, inspiring, and modern cookbook from internationally prized chef Sergio Herman to honor the mussel.
C$60.00
Oysters Recipes that Bring Home a Taste of the Sea - Cynthia Nims
Oysters Recipes that Bring Home a Taste of the Sea - Cynthia Nims
Oysters Recipes that Bring Home a Taste of the Sea - Cynthia Nims
For oyster lovers everywhere, this luscious cookbook features recipes, shucking instructions, and the local farming success story of the many delicious oysters from the Pacific Coast.
C$22.95
Le Larousse des poissons, coquillages & crustacés - Jacques Le Divellec
Le Larousse des poissons, coquillages & crustacés - Jacques Le Divellec
Le Larousse des poissons, coquillages & crustacés - Jacques Le Divellec
Une présentation de 110 produits de la mer, des préparations de base et plus de 400 recettes à partir d'algues, de coquillages, de mollusques, entre autres.
C$59.95