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Littérature culinaire

Épuisé
À la table des philosophes - Normand Baillargeon
À la table des philosophes - Normand Baillargeon
À la table des philosophes - Normand Baillargeon
Ce livre est consacré aux nombreux enjeux que soulève la nourriture en philosophie. Bien plus fréquenté qu'on ne l'imagine, voilà un champ d'études des plus appétissants.
$39.95
Kasama - Allan Matudio
Kasama - Allan Matudio
Kasama - Allan Matudio
Kasama draws upon the author's experiences as a tourist in his homeland, as a community volunteer in the diaspora, and as a student relearning his heritage.
$19.95
Épuisé
Pour une éthique de l'alimentation - Pierre Feillet
Pour une éthique de l'alimentation - Pierre Feillet
Pour une éthique de l'alimentation - Pierre Feillet
A travers la présentation de l'agroécologie, l'auteur ouvre un débat sur l'avenir d'un système alimentaire éthiquement et durablement responsable.
$32.95
Sauces Réflexions d'un cuisinier - Yannick Alléno, Vincent Brenot
Sauces Réflexions d'un cuisinier - Yannick Alléno, Vincent Brenot
Sauces Réflexions d'un cuisinier - Yannick Alléno, Vincent Brenot
Manifeste en faveur des sauces qui ont été, dans les années 1960, remplacées par des jus, plus légers. Après un historique de ces accompagnements, les auteurs livrent vingt recettes de sauces glanées au fil des siècles.
$24.95
Épuisé
Agave Spirits The Past, Present, and Future of Mezcals - Gary Nabhan, David Suro Piñera
Agave Spirits The Past, Present, and Future of Mezcals - Gary Nabhan, David Suro Piñera
Agave Spirits The Past, Present, and Future of Mezcals - Gary Nabhan, David Suro Piñera
The agave plant was never destined to become tasteless, cheap tequila. Gary Paul Nabhan is a MacArthur “Genius Grant” Award–winning ethnobotanist and literary naturalist. David Suro Pinera is a restaurateur and founder of the Tequila Interchange Project.
$40.00
Épuisé
Fieldwork: A Forager's Memoir - Iliana Regan
Fieldwork: A Forager's Memoir - Iliana Regan
Fieldwork: A Forager's Memoir - Iliana Regan
Fieldwork explores how Regan’s complex gender identity informs her acclaimed work as a chef and her profound experience of the natural world.
$40.50
Osti d'pain blanc - Amélie Prévost
Osti d'pain blanc - Amélie Prévost
Osti d'pain blanc - Amélie Prévost
Chez les chasseurs-cueilleurs l'obsession alimentaire n'était pas une tare mais une question de survie je suis le fruit pourri de leur descendance
$19.95
Koshersoul - Michael W. Twitty
Koshersoul - Michael W. Twitty
Koshersoul - Michael W. Twitty
In Koshersoul, Michael W. Twitty considers the marriage of two of the most distinctive culinary cultures in the world today: the foods and traditions of the African Atlantic and the global Jewish diaspora.
$35.99
The Secret History of Food - Matt Siegel
The Secret History of Food - Matt Siegel
The Secret History of Food - Matt Siegel
An irreverent, surprising, and entirely entertaining look at the little-known history surrounding the foods we know and love
$24.99
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