Cuisine Indienne
Précommande
Fresh India - Meera Sodha
Fresh India - Meera Sodha
Following her bestselling Made in India, Meera Sodha reveals a whole new side of Indian food that is fresh, delicious, and quick to make at home. These vegetable-based recipes are feel-good food and full of flavor.
C$45.50
Easy Inde Veggie: les meilleures recettes de mon pays tout en images - Sandra Salmanjee , Aimery Chemin
Easy Inde Veggie: les meilleures recettes de mon pays tout en images - Sandra Salmanjee , Aimery Chemin
Les bases de la cuisine indienne végétarienne et des recettes expliquées étape par étape.
C$28.95
Précommande
Inde Balades gourmandes - Sandra Salmandjee
Inde Balades gourmandes - Sandra Salmandjee
PARUTION 17 JANVIER 2023
C$59.95
Easy Inde: les meilleures recettes de mon pays tout en images - Sandra Salmanjee , Patrice Hauser
Easy Inde: les meilleures recettes de mon pays tout en images - Sandra Salmanjee , Patrice Hauser
Cuisinez les spécialités de l'Inde avec des explications en pas à pas: riz basmati, paneer, pickles, chapati, naan au fromage, samosas, beignets de lentilles, poulet au yaourt, agneau vindaloo, lentilles corail au lait de coco, boulettes de légumes, etc.
C$28.95
Précommande
Tandoori Home Cooking - Maunika Gowardhan
Tandoori Home Cooking - Maunika Gowardhan
Tandoori Home Cooking is an approachable, vibrant and flavorful celebration of Indian Tandoori cooking.
C$53.00
Précommande
Ammu : cuisine indienne avec amour - Asma Khan
Ammu : cuisine indienne avec amour - Asma Khan
PARUTION 17 NOVEMBRE 2023
C$56.95
The Chutney Life : 100 Easy-to-Make Indian-Inspired Recipes - Palak Patel
The Chutney Life : 100 Easy-to-Make Indian-Inspired Recipes - Palak Patel
From Palak Patel, the founder of the hugely popular of lifestyle brand and blog, The Chutney Life, comes a collection of Indian-American recipes for fresh, flavorful, healthy meals every day of the week!
C$44.00
Précommande
The Food of Oaxaca : Recipes and Stories from Mexico's Culinary Capital - Alejandro Ruiz
The Food of Oaxaca : Recipes and Stories from Mexico's Culinary Capital - Alejandro Ruiz
A groundbreaking cookbook celebrating the distinctive cuisine and culture of Oaxaca, from one of Mexico's most revered chefs. With a foreword by Enrique Olvera.
C$47.00
Afficher les prix en :CAD