Découvrez nos produits
DISPO À PARTIR DU 31 OCTOBRE 2023
C$37.50
PARUTION 20 NOVEMBRE 2023
C$18.95
PARUTION 20 NOVEMBRE 2023
C$8.95
PARUTION 6 NOVEMBRE 2023
C$59.95
PARUTION À VENIR - AVRIL 2024
C$35.99
PARUTION À VENIR - MARS 2024
C$16.99
PARUTION À VENIR - MARS 2024
C$45.00
PARUTION À VENIR - MARS 2024
International bestseller now in new gift format!
International bestseller now in new gift format!
C$32.99
PARUTION À VENIR - MARS 2024
International bestseller now in new gift format!
International bestseller now in new gift format!
C$32.99
PARUTION À VENIR - MARS 2024
C$45.00
The definitive collection of pasta recipes featuring this most iconic and popular Italian ingredient from the experts at the prestigious Silver Spoon Kitchen.
C$49.95
Auguste Escoffier fut le précurseur de la cuisine moderne, une sorte de fondateur de l'école française de cuisine. Toutes les bases et tous les classiques sont rassemblés dans ce volume à travers plus de 5000 recettes.
C$68.95
Cent recettes de desserts à base de chocolat, avec des fiches techniques sur le produit et des conseils pratiques.
C$59.95
PARUTION 4 DÉCEMBRE 2023
C$59.95
PARUTION 14 DÉCEMBRE 2023
C$36.95
A tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of Italian chefs'. Voted #1 in the S. Pellegrino World's 50 Best Restaurants Awards 2016.
C$84.95