Découvrez nos produits

A groundbreaking cookbook celebrating the distinctive cuisine and culture of Oaxaca, from one of Mexico's most revered chefs. With a foreword by Enrique Olvera.
C$47.00
A haunting and beautiful memoir from a Cambodian refugee who lost her country and her family during Pol Pot's genocide in the 1970s but who finds hope by reclaiming the recipes she tasted in her mother's kitchen. An inspiring testament to the power of foo
C$38.00
Auguste Escoffier fut le précurseur de la cuisine moderne, une sorte de fondateur de l'école française de cuisine. Toutes les bases et tous les classiques sont rassemblés dans ce volume à travers plus de 5000 recettes.
C$68.95
A tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of Italian chefs'. Voted #1 in the S. Pellegrino World's 50 Best Restaurants Awards 2016.
C$84.95
75 recettes pour préparer des petits déjeuners, des snacks, des goûters ou encore des desserts, en alliant plaisir et équilibre: bar brownie sans cuisson, pomme et amandes sans sucre raffiné, crufiture de kiwi, riz au lait vegan, tiramisu light, etc.
C$30.95

Catégories

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x